Cégünk, a Trió Egerszeg Kft. nyílászárók értékesítésével foglalkozik Zalaegerszegen a kiskereskedelmi és üzleti szféra részére igény szerint beépítéssel és a régi szerkezetek bontásával.

Ügyfél- és minőségorientált üzleti filozófiánknak köszönhetően Társaságunk – és jogelődje – 1996 óta tartó folyamatos fejlődése megalapozta stabil piaci jelenlétünket. Az építőipari ágazatban végzett több mint egy évtizedes munka során szerzett tapasztalat a térség piacvezető nyílászáró értékesítői közé emelte cégünket. A 2007-es évben eladott nyílászáróink száma meghaladta a 3000 darabot. Ennek köszönhetően számos megbízható referenciával rendelkezünk, megfelelő garanciát nyújtva a megrendelői bizalom megőrzésére.

Típus- és egyedi méretek alapján szállítunk, beépítünk korszerű, az európai szabványoknak megfelelő homlokzati és beltéri nyílászárókat.

Helyszíni szerelést végző munkatársaink felkészültsége és több éves beépítési tapasztalata, valamint a gyártók által certifikált szaktudása garantálja a színvonalas kivitelezést.

A térség legszínvonalasabb bemutatóterme, 220m2-en, több, mint 100 bemutatott termékkel, a legújabb technikai újításokkal.
galeria
Tekintse meg
bemutatótermünket