Ablak, erkélyajtó

Napjainkban már mindenki tudja mekkora a jelentőségük a homlokzati nyílászáróknak lakásunk, házunk szerkezetében. A tökéletes design kialakítása és a magasabb szigetelés elérése mellett nagy szerepet kap a környezetvédelem. . .

Árnyékolástechnika

A nyílászárók után nagy odafigyelést igényel az ideális kültéri árnyékoló kiválasztása. A legfontosabb funkció a napvédelem, de figyelni kell arra is, hogy kivitelében, anyagában kifogástalanul harmonizáljon a homlokzati nyílászárókkal.

Télikert

A télikert rendszerek tökéletes megoldást jelentenek, ha ki szeretnénk bővíteni lakóterünket egy fényben gazdag helységgel. Számos forma, kivitel választható, mely elősegíti a házhoz való illeszkedését, egyéni igények szerinti megvalósítását.

ajtó
Tovább »

Beltéri nyílászárók

A beltéri ajtók lakásunk „tér lezáró” szerepén kívül egy meghatározó belső építészeti elem, nagyban hozzájárul életterünk megfelelő kialakításához.

ajtó

Tetősík ablakok

A homlokzati nyílászárók területén speciális helyet foglalnak el a tetősík ablakok. Kiemelkedően strapabírónak kell lenniük, hiszen a tető részeként fokozottan ki vannak téve a külső környezeti hatásoknak. . .

ajtó
Tovább »

Garázskapuk

A billenő és szekcionált garázskapuk szerepe az elmúlt évtizedben vált kiemelkedővé Magyarországon. Amíg régebben nem fektettek nagy hangsúlyt a "garázs ajtók" kivitelezésére, a kaputechnika napjainkban már külön szakterületté vált.

ajtó
Tovább »

Párkányok, könyöklők

A párkányokat, könyöklőket a homlokzati nyílászárók kiegészítő termékeként tartják számon. Jelentőségük mégis sokkal nagyobb, mint egy egyszerű tartozék. . .

ajtó
Tovább »