SZOLGÁLTATÁSOK

Ha Ön korszerűbb nyílászárókra szeretné cserélni meglévő ajtóit, ablakait vagy új otthont épít, akkor térjen be hozzánk! Páratlan termékválasztékkal várjuk, mintakollekciók bemutatásával, szakmai tanácsadással állunk szíves rendelkezésére.

Munkatársaink szakértő segítséget nyújtanak tervei megvalósításában, legyen szó homlokzati, beltéri nyílászárókról vagy akár árnyékolástechnikáról. Kötelezettségmentes árajánlat készítéssel segítjük Önt a megfelelő ár-érték arányú nyílászáró kiválasztásában. Amennyiben árajánlatunk elnyeri tetszését, úgy megrendelés esetén díjmentes helyszíni felmérést végzünk, a nyílászárókat csak ezután adjuk gyártásba.
 
 
A termékek raktárunkba érkezését követően egyeztetjük Önnel a nyílászáró csere - bontás, beépítés - lehetséges időpontját. Ha az ablakok beépítésére még nem áll készen az épület, akkor Társaságunk díjmentes raktározást biztosít.

Az általunk leszállított és beépített ajtókhoz, ablakokhoz kiegészítők széles választékát kínáljuk (ablakkönyöklők, design pántok és kilincsek, légbevezető elemek, stb.), igény szerinti beépítéssel. Amennyiben további igénye merülne fel vagy szakmai tanácsadásra lenne szüksége a termékek beépítését követően, úgy ügyfélszolgálatunk a nyitvatartási időben készséggel áll rendelkezésére.